10 практични приложения за Андроид


17.02.2016 | прочетено: 1160 | категория: Приложения за Android
етикети: практични приложения за андроид, полезни приложения за андроид

Google Play е пълен с какви ли не приложения – някои определено полезни, други – забавни, а трети – съвсем безсмислени. Ако наистина подбирате съдържанието, което инсталирате на телефона или таблета си, то списъкът от практични приложения, които сме подбрали тук вероятно ще ви заинтригува. Вижте кои са те:

  1. Learn to Draw

Това приложение ще ви научи как да рисувате най-различни неща, като стъпка по стъпка ще се опита да усъвършенства вече добитите ви умения.

  1. Piano +

Ако някога сте си мечтали да можете да свирите любимите си песни, то Piano + ще сбъдне тази ваша мечта, макар и виртуално. Приложението ни позволява да свирим на „дигитално пиано” любимите си мелодии, с нашите собствени темпо и стил.

  1. BeautyPlus - Magical Camera

Това приложение определено е полезно, тъй като ви позволява бързо и лесно да направите така, че да изглеждате по-добре на селфитата си. Налице са автоматични инструменти за ретуш както и подобряване на цялостния вид на снимката с натискане само на един бутон.

  1. Mirror Photo:Editor&Collage

Благодарение на това приложение сами можете да си създавате картички от снимките от пътешествията си, които после само да принтирате. Освен колажи, приложението ви позволява и да сливате две снимки в една, да променяте размера на фотографиите си, както и да използвате така наречения „огледален ефект”, който прави така, че човекът на снимката да се вижда два пъти.

  1. Music Player - Audio Player

Вашето мобилно устройство има вграден плейър за музика, но той не може да предложи това, което предлага Music Player - Audio Player – мощен еквалайзер, бързо търсене на песни, поддръжка на най-различни формати и лесна смяна на темата.

  1. Sing! Karaoke by Smule

Няма нужда да чакате любимият ви бар да обяви караоке вечер. Със Sing! Karaoke by Smule можете да пеете любимите си песни и дори да ги записвате, за да демонстрирате певческия си талант пред целия свят.

  1. Google Translate

Google Translate едва ли има нужда от представяне. В днешния космополитен свят преводът на думи и фрази на чужд език е повече от необходимост.

  1. How to Tie a Tie

Наистина практично приложение, което ще ви покаже как да връзвате вратовръзката си по 20 различни начина.

  1. Wikipedia

Ако сте любознателен човек и не отминавате с лека ръка непознатите термини или личности, за които четете, то Wikipedia ще отговори на почти всичките ви въпроси с подробна информация.

  1. Smart Compass

По-авантюристично настроените сред вас ще намерят за наистина полезно приложението Smart Compass, с което можем лесно да се ориентираме на непознато място, например в планината.




Смартфони

Таблети