Честит Ден на детето!


01.06.2015 | прочетено: 291 | категория: Новини
етикети:

Честит празник на всички малки и пораснали деца!

1 юни е един от най-очакваните дни в годината за малките палавници. Всяко дете днес очаква да получи мечтания подарък. През годините тенденцията при желаните подаръци се е променяла, от кукли и колички, до смартфони и таблети. Днес, технологичните джаджи са мечтан подарък за всяко дете. Малчуганите са обградени от новите технологии и неминуемо проявяват интерес към тях. Много родители предпочитат да подарят на малкия си палавник мобилно устройство, пред алтернативата на традиционна играчка, защото освен за забавление, то развива мисленето и въображението на детето. Достъпът до уеб енциклопедии, речници и многобройни образователни приложения са част от причините, таблетите да бъдат предпочитани устройства и в учебните програми на училищата. Във вкъщи малчуганите могат да използват мобилните устройства, за да гледат образователни филмчета, да решават казуси под формата на игри, да слушат песни или да рисуват.

Смартфоните и таблетите могат да бъдат използвани и като своеобразна детегледачка. Едва ли има родител, на който да не се е случвало докато е зает с някаква работа, малкият му немирник да върши пакости. Именно поради тази причина много майки и татковци предпочитат да подарят на своето дете смартфон или таблет, които биха привлекли и задържали вниманието на малкия палавник достатъчно време, за да могат родителите му да свършат необезпокоявано работата си.

REVO игра за Деня на Детето

Днес приключва играта на Revo.bg, посветена на Деня на детето. Голямата награда - Таблет Revo ще бъде спечелен от един от малчуганите, чиято снимка е споделена на Facebook стената на REVO в периода 26.05.2015 до 01.06.2015.

Получихме близо 300 снимки, представящи малките немирници в действие. Благодарим на всички участници за споделените безценни мигове.

Ако все още не сте ни изпратили най-щурата снимка на своя палавник/палавница, побързайте!




Смартфони

Таблети