Коледен подарък до 50лв.


22.12.2015 | прочетено: 518 | категория: Новини
етикети: коледни подаръци, достъпни подаръци за коледа, какво да подаря за коледа, евтини подаръци за коледа

Коледа безспорно е един от най-дългоочакваните празници в годината. Украсените улици, лампичките, радостта на децата – цялата атмосфера на празника стопля душата ни и ни кара да бъдем по-добри. За съжаление, обаче, често свързваме Коледа и с твърде големи разходи за подаръци. Когато празниците свършат и стане време за плащане на януарските сметки, изведнъж радостта изчезва и се заменя с напрежение и безпокойство.

Ако искате да избегнете подобен сценарий, то просто тази година изберете малко по-достъпни подаръци за любимите си хора. Разгледайте следващите четири предложения от продуктовото ни портфолио и ще се уверите, че дори на цена под 50 лева може да са намери полезен, функционален и атрактивен подарък.

  1. Слушалки Revo J65

Тези слушалки са идеален подарък за онзи ваш приятел или член на семейството, който наистина обича музиката. Докажете му, че познавате добре както него, така и интересите му и му поднесете тези качествени и мощни слушалки на Revo с 40-милиметрови шпули и звук, който ни пренася в една паралелна музикална вселена.

  1. Слушалки Revo J103 Dragon Red

Червеното е цветът на Коледа и този чифт слушалки ще се впише съвършено в празничната атмосфера. Revo J103 Dragon Red са отличен избор за хора, които обичат да слушат музика, докато вървят по улицата, спортуват или се разхождат в планината.

  1. Слушалки Revo J71 Monster Green

Eлегантни слушалки с атрактивен дизайн за съвременния човек, който търси баланс между компактни размери и качество. 8-милиметровите шпули на яркозелените слушалки на Revo галят ухото ни с ясен и кристален звук. Вграденият микрофон, пък, позволява безпроблемно водене на hands free разговори в автомобила.

  1. Калъф за таблет с вендузи

Едно от нещата, които трябват на всеки, но които никой не обича да си купува сам, са защитните калъфи за мобилни устройства. Направете услуга на любимия си човек и му подарете този имитиращ естествена кожа калъф, за да осигурите дълъг живот на 7-инчовия му таблет. Универсалният калъф е съвместим и с всички 7- или 7,85-инчови таблети. Разполага с вендузи, които образуват вакуум и по този начин държат здраво таблета.




Смартфони

Таблети