Най-желаните технологични подаръци за Коледа


21.12.2015 | прочетено: 353 | категория: Новини
етикети: слушалки за коледа, смартфон за коледа, коледа, идеи за коледни подаръци, идеи за подаръци за коледа, таблет за Коледа

Коледа вече чука на вратата и съвсем скоро ще можем да си починем от работата и да се насладим на празничната атмосфера с най-близките си и любими хора. Или пък не... Ако още не сме купили подаръци на семейството си, идните дни обещават да бъдат изпълнени с напрежение.

Не става въпрос само за пари и време, но и за правилен избор. Ние ще ви помогнем и с трите неща. В тази публикация сме събрали най-вълнуващите продукти от нашето портфолио, които няма как да не зарадват близките ви. Освен стилни и качествени, моделите, които ще ви предложим, са и достъпни и ще се впишат напълно в коледния ви бюджет. Ето и кои са те:

  1. Смартфон Revo Joy 16GB

Едва ли има човек, който няма да се зарадва на смартфон под елхата, особено на такъв като Revo Joy – стилен модел с четириядрен процесор, качествен 4,5-инчов IPS екран, общо 16GB памет и две камери за улавяне на важните мигове в живота ни.

  1. Таблет Revo T882 3G

Eлегантен, класически бял таблет, който може да изпълни всяка наша потребност от съдържание, било то игри, музика, електронни книги или просто интернет сайтове и социални мрежи. 8-инчовият таблет разполага с четириядрен процесор, с 8GB вградена памет и 3G модем за свързване с мобилните мрежи.

  1. Таблет Revo RP853 3G

8-инчовият стилен модел е подходящ за хората, които имат нужда от устройство с достъп до интернет и с мултимедийни възможности навсякъде и по всяко време. Таблетът с четириядрен процесор, 1GB RAM и 8GB вградена памет разполага с голяма батерия с капацитет от 4000mAh, която гарантира работа и забавление през целия ден.

  1. Слушалки Revo J65

Страхотен подарък за меломаните! Слушалките Revo J65 с 40-милиметрови шпули ни пренасят напълно в света на музиката. Всеки почитател на музикалното изкуство трябва да слуша любимите си песни с добро качество и слушалките Revo J65 са правилната стъпка към придобиването на това право.




Смартфони

Таблети