Всички таблети с 15% отстъпка за Коледа


20.12.2015 | прочетено: 785 | категория: Новини
етикети: 3G таблети, таблет за Коледа

Един от най-обичаните семейни празници - Коледа наближава. Ако все още се колебаете с какво да зарадвате любимите си хора, ние от Revo.bg сме насреща, за да ви помогнем с избора. От 20 до 31 декември всички таблети с марка Revo са с 15% отстъпка от цената. Изненадайте приятно своите близки със стилен и мултифункционален таблет.

1. Таблет Revo T831

Четириядреният таблет е в комплект с елегантен сребрист калъф, който завършва стилната му визия. Revo T831 изпълнява всяка задача, която му поставите, независимо дали ще желаете да го използвате като четец за електронни книги, гейминг устройство или музикален плейър. 7.0-инчовият таблет разполага с 1GB оперативна памет и 8GB сторидж. Revo T831 също така ще изненада приятно своя притежател и с фотографските си способности, устройството притежава две камери - предна 0.3MP и 2MP основна камера.

2. Таблет Revo T882

Мощният 3G таблет е идеалният избор за всеки, чието динамично ежедневие изисква верен помощник, който да се справя с поставените му задачи бързо и безпроблемно. Батерията с капацитет от 4000mAh ще гарантира продължителната работа на устройството, а мощният четириядрен процесор MediaTek MT8382 увеличава общата производителност на таблета. Устройството, също така ще зарадва своя притежател с големият 8" IPS дисплей, който предлага отлични възможности за създаване и разглеждане на презентации. А благодарение на двете камери и поддръжката на 3G мрежи, конферентни разговори могат да се осъществяват от всяка една точка на планетата.

3. Таблет Revo RP853

Четириядреният елегантен таблет ще превърне всяка задача в чисто удоволствие. Revo RP853 гарантира бързо и безпроблемно справяне с всички приложения и мобилни игри. Устройството притежава 1GB оперативна памет и 8GB сторидж, който може да бъде разширен с още 32GB, посредством MicroSD карта. Разделителната способност на 8-инчовия екран е 1280 х 800 – перфектна за гледане на видео или разглеждане на снимки направени с някоя от двете камери – предната 0,3-мегапикселова за почитателите на селфи снимките или задната 2-мегапикселова. Поддръжката на 3G мрежи и Wi-Fi 802.11 b/g/n ни позволява да споделяме със своите приятели незабравимите моменти от нашето ежедневие.

Направете Коледната сутрин още по-щастлива за своите близки като ги изненадате с дълго мечтания от тях подарък - таблет. Подарете им една незабравима емоция.

Екипът на Revo.bg ви пожелава приказна Коледа!




Смартфони

Таблети