Защо да се регистрирам за получаване на бюлетин в Revo.bg?


19.01.2015 | прочетено: 805 | категория: Новини
етикети: 3G таблети, слушалки с микрофон, осемядрен

Смартфонът ви използва Android и бихте искали да има място, откъдето да научавате полезна информация за него? Имате намерение да смените мобилното си устройство с някое още по-добро и изгодно? Мислите, че преди да се купи един нов смартфон, той трябва да може да се тества и извън магазина? Тогава, бюлетинът на Revo.bg е точно това, от което имате нужда.

Въвеждайки имейла си и натискайки бутона „Абониране” тук или в най-долната част на заглавната страница на сайта ни, вие си осигурявате цялата важна информация, от която се нуждаете като потребител на Android или (бъдещ) потребител на мобилно устройство на Revo. Регистрирането отнема по-малко от минута, а ето какво получавате в замяна:

Отстъпки до 20%

Намаленията не са само по празниците! От Revo.bg периодично изпращаме в бюлетините си специални кодове за отстъпки, чийто размер може да достигне до 20% от стандартната цена обявена в магазина. Мислите, че смартфоните, таблетите и слушалките на Revo просто не могат да бъдат по-изгодни? Ето, че вече могат.

Информация за нови модели

Със сигурност искате да сте в крачка с всичко, което се случва в света на технологиите. Регистрирайки се за получаване на бюлетин в Revo.bg, вие вече знаете, че ще сте сред първите получили информация за новите модели смартфони, таблети и слушалки на компанията. Няма нужда да търсите подобна информация в Мрежата – тя ще ви чака в кутията на електронната ви поща.

Тестване на мобилни устройства

Тестването на мобилни устройства в магазините е нещо хубаво, но не достатъчно. Със сигурност ви се иска да можехте да изпробвате един смартфон или таблет в „полеви условия”. Е, Revo.bg ви дава тази възможност. При регистриране за получаване на бюлетин, част от потребителите на сайта ще получат възможност да тестват нови устройства на компанията. Revo ви дава мобилното устройство, което сте избрали, като след тестването то остава за вас. Единственото нещо, което трябва да направите, е да ни опишете преживяването си с него, за да помогнете в избора на други потребители, които също като вас са се спрели на марката Revo.

Всичко за Android

Бюлетинът на Revo.bg гарантира, че няма да изпуснете нито една гореща новина от света на Android. Нови тенденции в сферата на мобилните технологии, новини, ъпдейти – всичко, което трябва да знаете, може да ви се поднесе директно в електронната поща. Научете всичко за най-полезните приложения за Android и разберете как да разширите възможностите на своя смартфон или таблет.

Всичко това и още много е специално за вас. Регистрирайте се за бюлетин в Revo.bg, за да сте сигурни, че винаги имате на разположение най-изгодните мобилни устройства и най-полезната информация. Очакваме ви!




Смартфони

Таблети