Най-добрите Андроид приложения за 2015 година


15.12.2015 | прочетено: 1411 | категория: Приложения за Android
етикети: google photos, skype за android, google преводач, игри за телефони, най-популярните приложения за Android, мобилни приложения, офис приложения

Краят на годината наближава и е време да се обърнем назад и да направим равносметка за отминалите дванадесет месеца. Кои приложения използвахме най-често и от кои останахме най-доволни? В настоящия материал ще ви представим десетте приложения за Android, които набраха най-голяма популярност  в онлайн магазина Google Play. Едва ли ще ви изненадат, тъй като самите вие вероятно ги използвате. Ето и кои са те:

  1. Google Photos

Google Photos подрежда снимките и видео клиповете ни на едно място и ни позволява лесно да търсим точно определено изображение или видео в цялата галерия.

  1. Skype - free IM & video calls

Когато можем да звъним безплатно, защо да не го правим? Фактът, че Skype - free IM & video calls е толкова популярен в Google Play доказва, че милиони потребители на Android са стигнали до този извод.

  1. Google Translate

Едва ли има по-лесен начин да превеждаме текст от и на 90 световни езика.

  1. Microsoft Word

Мобилната версия на Microsoft Word е полезна за всички, на които често се налага да редактират, а защо не и да създават, текстови документи в движение.

  1. Dubsmash

Мястото на Dubsmash в тази класация вероятно ви е изненадало. Но статистиката на Google Play показва, че потребителите обичат тази услуга. Dubmash ни позволява да запишем видео като ползваме известна песен за фон и след това да изпратим видеото на приятелите си.

  1. Twitch

Twitch е онлайн игрова платформа, която ни позволява да гледаме на живо потребители от цял свят, които играят любимите ни игри.

  1. Retrica

Ретро стилът продължи да властва и през 2015 година и седмото място в класацията напълно доказва това. Retrica бе най-популярното приложение за създаване на ретро ефекти в снимки.

  1. TouchPal Emoji Keyboard

Виртуалната клавиатура ни позволява да изразяваме емоционалността си визуално с бърз достъп до над 800 емотикони.

  1. Backgrounds HD (Wallpapers)

Над 80 милиона човека от цял свят са изтеглили Backgrounds HD (Wallpapers) досега, за да черпят вдъхновение от огромна колекция съдържаща повече от 8000 тапета за екран.

  1. Colorfy - Coloring Book Free

Colorfy позволява на всеки да оцветява картинки с плъзгане на пръст по екрана. Десетото място в класацията показва, че тази дейност е популярна колкото сред децата, толкова и сред възрастните.




Смартфони

Таблети