Кои са най-добрите игри за 2015 г.


16.12.2015 | прочетено: 648 | категория: Приложения за Android
етикети: игри за телефони, безплатни игри за андроид, игри за андроид

В една от предишните си публикации ви предоставихме класация на най-добрите приложения от Google Play за 2015 година. Сред тях, както сигурно сте забелязали, имаше и заглавия на игри, което никак не е случайно – игрите действително са един от най-популярните видове приложения за всяка мобилна операционна система.

Ето защо те напълно заслужават да имат своя собствена класация. Десетте игри, които ще видите изброени по-долу, са най-популярните заглавия в магазина на Google за изминалите дванайсет месеца. Сред тях вероятно са и вашите любими. Ето и кои са те:

  1. Piano Tiles 2(Don't Tap...2)

Проста, но занимателна игра, в която трябва да следваме музиката и да натискаме единствено черните плочки и нищо друго.

  1. Clash of Clans

В тази игра тип стратегия можем да създадем свой собствен клан с укрепление и армия и да се бием срещу армиите на милиони играчи от цял свят.

  1. Smashy Road: Wanted

В тази наситена с действие игра вие сте престъпник, който бяга от закона и, междувременно, сменя своите автомобили и открива места, които му носят  специални награди.

  1. Archery Master 3D

Ако винаги сте искали да стреляте с лък по мишена, то Archery Master 3D ще ви достави това удоволствие (макар и само виртуално). 3D графиката прави усещането от играта още по-реалистично.

  1. Agar.io

Истинска битка за оцеляване, в която всеки играч разполага с клетка и е готов на всичко, за да увеличи нейните размери, включително да изяжда клетките на останалите играчи.

  1. Candy Crush Soda Saga

Поредицата Candy Crush едва ли има нужда от представяне. Тази серия се подчинява на същите правила, като разликата е, че всички нива са „потопени” в лилава бълбукаща газирана течност.

  1. Roll the Ball: slide puzzle

Подобен тип игри са сред най-пристрастяващите. Тук трябва „просто” да приплъзваме кубчета по такъв начин, че да проправим път за топчето. Гарантирано занимание поне за няколко часа!

  1. Star Wars™: Uprising

2015 е важна година за почитателите на космическата сага „Междузвездни войни”. Освен нов филм от поредицата, те получиха и нова игра – първата RPG игра, в която действието се развива във времето между „Епизод VI” и новия епизод – „Силата се пробужда”.

  1. Minions Paradise™

Минионът Фил случайно корабокрушира луксозен круизен кораб и трябва да изкупи вината си като превърне един безлюден остров в туристическа дестинация.

  1. Angry Birds 2

За къде без Angry Birds? Вече няколко години поредицата присъства в класациите за най-добри игри за Android и тази не прави изключение. Втората серия привлича играчите с още по-вълнуващи нива и по-добра графика.




Смартфони

Таблети