Най-харесваните приложения на български за Андроид


04.01.2016 | прочетено: 3665 | категория: Приложения за Android
етикети: приложения на български за андроид, приложения на български, български приложения за андроид, български приложения

Google Play е магазин пълен със стотици приложения и игри, които можем да инсталираме в смартфона или таблета си. Не всички, обаче, поддържат български език, което означава, че изборът за онези, които не разбират английски достатъчно добре, е много по-малък.

И, все пак, има достатъчно услуги с интерфейс на български език. За да намерите тази, която ви трябва, просто влезте в магазина и в полето за търсене напишете „български приложения”. Ще ви излезе голям списък съдържащ иконите на десетки приложения. Трябва просто да ги разгледате и да изберете това, от което имате нужда. В днешния материал ще обърнем внимание на десет от тях, които, според Google Play, са най-популярни сред потребителите. Ето кои са те:

  1. Viber

Едва ли се учудвате – услугата е един от най-популярните начини, по които общува днешното поколение българи.

  1. Pretty face detector joke

Дигитален вариант на огледалото на злата мащеха на Снежанка. Направете си селфи и приложението ще ви каже дали сте хубави, чаровни или просто сладки.

  1. BringGo Western Europe

Изглежда много българи пътуват в Западна Европа с автомобил, защото на трето място по популярност се нарежда навигационното приложение BringGo Western Europe.

  1. Transparent clock & weather

Приложението за точен час и прогноза за времето разполага и с джаджа, която може да се постави на основния екран за още по-лесен достъп до тази важна информация.

  1. Orbot: Proxy with Tor

Orbot е безплатно прокси приложение, което позволява на различните приложения в телефона или таблета ни да използват Мрежата по по-сигурен начин.

  1. GO Weather Forecast & Widgets

Още едно приложение за детайлна прогноза за времето, включваща скорост на вятъра, ниво на влажност на въздуха и други показатели.

  1. GO Keyboard Lite + Emoji

Популярна клавиатура за вашето тъчскрийн устройство съдържаща богата колекция от емотикони, за по-добро предаване на настроението ни.

  1. BlackList

Това приложение не допуска входящи обаждания или съобщения от предварително избран от вас списък с контакти.

9. BGmaps за Android

Подобно на web версията си, това приложение предоставя възможност да търсите по адрес, да откривате полезни обекти, като спирки, болници, училища, институции, заведения, банкомати и офиси на компании. Също така можете да добавяте и вие обекти върху картата, които ще се показват на всички потребители, както в приложението за Android, така и в web версията. Използването на BGmaps за Android изисква връзка с интернет.

10.BG Radio Приложението на едноименната българска радиостанция се радва на нарастващ интерес. Слушайте в реално време програмата на БГ Радио, директно от студиото в София.


Смартфони

Таблети