3 приложения, които ще ви помогнат в пролетното почистване


05.04.2016 | прочетено: 363 | категория: Приложения за Android
етикети: практични приложения за андроид, полезни приложения за андроид

Пролетта официално тук и най-добрият начин да я посрещнем е като се заемем с ежегодното пролетно почистване. Едва ли има по-хубаво нещо от това да се отърсим от зимата и да направим място за новите неща в живота. А най-добрата новина е, че тази година с почистването може да ви помогне и вашият смартфон.

От сайта Mashable подбраха четири приложения за Android, които улесняват всяка домакиня (а защо не и домакин) в ежегодното пролетно почистване. Ето кои са те:

  1. BrightNest

BrightNest е полезно приложение пълно с най-различни съвети, които ще ви помогнат да изчистите всяко място от дома си. Не знаете с какво се чистят отлаганията по тоалетната чиния или праха по мебелите? Не се притеснявайте – BrightNest знае отговорите на тези и много други въпроси.

  1. Unfilth Your Habitat

Това удобно приложение ви позволява да си направите списък с всички задачи и дори да поставите таймер към всяка. Не знаете колко време би ви отнело нещо? Unfilth Your Habitat може да изчисли средната продължителност на всяка една домакинска работа. Освен еднократни списъци, можете да си правите и графици за всеки ден или всяка седмица, както и да оставяте почивки – приложението ще ви напомни, когато дойде време за такава.

  1. OurHome

Страхотен инструмент за тези, които не искат вечно да бъдат единственият човек, който почиства дома или квартирата. OurHome ви позволява да създадете мрежа, в която всеки член на домакинството ще вижда какво има да се прави. Всеки човек, който поеме някаква задача, ще получи точки като поощрение за добрата работа.




Смартфони

Таблети