Най-добрите джаджи за Android


06.06.2016 | прочетено: 1104 | категория: Приложения за Android
етикети: джаджи за смартфон, джаджи за андроид

Джаджите в мобилните устройства са еквивалента на шорткътовете на десктопа на компютрите – представляват преки пътища към най-често използваните от нас приложения. Те могат да бъдат особено полезни, стига с тях да не се прекали. В настоящия материал сме подбрали няколко измежду най-добрите и полезни джаджи за Android. Да видим кои са те:

  1. Джаджа за прогноза за време: Transparent Clock & Weather

Transparent Clock & Weather всъщност е колекция от джаджи, някои от които дори показват съвсем различна информация от прогнозата за времето. Най-добри все пак са функциите свързани с времето. Ако то е важно за вас, инсталирайте я, за да го следите възможно най-бързо и лесно.

  1. Най-добра джаджа за следене на състоянието на системата: Elixir 2

Elixir 2 визуализира най-различни видове информация, свързана със състоянието на мобилното ни устройство като температура на централния процесор, брой активни процеси, количество употребена RAM памет и какво ли още не. Наистина, едва ли има по-лесен и бърз начин да проверите дали всичко е наред с мобилната ви джаджа.

  1. Най-добра джаджа за управление на звука: Slider

С помощта на Slider можете лесно да увеличавате или намалявате силата на звука при звънене или възпроизвеждане на мултимедия, както, разбира се, и системните звуци. Можете да управлявате и яркостта на екрана, да настройвате будилника и какво ли още не.

  1. Най-добра джаджа за час и дата: Zooper

Zooper е не просто добра за показване на час и дата, но и идеална за потребителите, които държат всичко в мобилното им устройство да изглежда точно така, както самите те желаят. Всеки елемент в Zooper може да бъде персонализиран, така че да изглежда и да се държи по най-добрия за всеки от нас начин.

  1. Най-добрата джаджа за бележки: Sticky Notes

Често ли си водите бележки? Тогава непременно инсталирайте Sticky Notes в мобилното си устройство. Джаджата е проста, но точно в това се крие ефективността й. Благодарение на нея можете лесно и бързо да водите бележки, които по-късно да четете и допълвате.




Смартфони

Таблети