Създайте своя Revo смартфон и получете подарък


25.02.2015 | прочетено: 2302 | категория: Новини
етикети: спечели награди, смартфон

Проектирайте следващия Revo смартфон, участвайки в нашата анкета във Facebook. Споделете как желаете да изглежда следващия телефон на марката, какви характеристики трябва да притежава, а ние ще ви изненадаме с подарък.

За нас е важно да разберем вашето мнение, за да продължим да създаваме продукти, които да ви носят радост и удовлетворение. В замяна на вашата помощ ви обещаваме много подаръци: три Revo смартфона(от следващия модел), 50 слушалки Revo, а всички участници в анкетата получават ваучер за 10% отстъпка при еднократна покупка от revo.bg.

Всеки ден ще бъдат теглени и обявявани на Facebook страницата ни печелившите участници. Спечелилите слушалки Revo ще имат възможност да изберат цвят и модел. Големите награди - трите нови Revo смартфона ще бъдат изтеглени от 10 до 13 март. Със всички спечелили участници ще се свържем, за да уточним как да получат своите подаръци.

Станете част от екипа на Revo.bg, проектирайте следващия ни телефон и имате шанса да станете един от първите му притежатели.




Смартфони

Таблети