Донесете радост на Коледа със смартфона RevoJoy


19.12.2014 | прочетено: 704 | категория: Новини
етикети: подарък за Коледа, Revo Joy, смартфон

Да подарите висококачествен смартфон за Коледа не е толкова скъпо, колкото предполагате.

През последните няколко години смартфоните станаха толкова популярни, че е трудно да си представим съществуването си без такива. Факт е, обаче, че има много хора, които поради една или друга причина все още не разполагат с интелигентен телефон. Имате ли такива хора сред близките си приятели и роднини? А искате ли наистина да ги зарадвате на Коледа?

Тогава изберете Revo Joy. Моделът на Revo е най-добрият първи смартфон за всеки потребител. Дори само името му гарантира, че ще донесе радост на новия му притежател не само на празниците, но и дълго след това.

Има много причини, които правят Revo Joy идеалният първи смартфон, а следователно и идеалният подарък за Коледа. Да вземем за пример екрана му. Освен, че IPS технологията, върху която е базиран, гарантира безпроблемно виждане на съдържанието дори под пряката слънчева светлина, диагоналният му размер от 4,5 инча е перфектен за хората, които все още на са свикнали с големите екрани на модерните телефони. Един 4,5-инчов телефон се управлява удобно с една ръка и е достатъчно малък, за да направи излишен въпроса: “Но къде ще го нося този голям телефон?” В същото време, Revo Joy е достатъчно голям, за да убеди новия си собственик, че е в пъти по-функционален и вълнуващ за използване от стария му телефон.

Revo Joy наистина предлага неограничени възможности за забавление: разполага с цели две камери – предна 2-мегапикселова и задна 5-мегапикселова. Избирайки го за коледен подарък, следователно, подарявате на само смартфон, но и един напълно функционален фотоапарат! Бъдете сигурни, че новият му собственик ще започне да снима още в коледната нощ и не забравяйте да му посочите вградената в задната камера светкавица!

Смартфонът, освен това, предлага многобройни опции за свързване: не само поддържа и Wi-Fi, и 3G, но и позволява използването на две SIM карти. Разбира се, поддържа и Bluetooth и GPS. Комбинирайте всичко това с операционната система Android KitKat 4.4 и невероятната цена от едва 199 лева и ще откриете, че перфектният коледен подарък може да бъде едновременно висококачествен и достъпен.




Смартфони

Таблети