Слушалки Revo - достъпен и качествен коледен подарък за меломаните


19.12.2014 | прочетено: 1299 | категория: Новини
етикети: слушалки, слушалки с микрофон, подарък за Коледа

Revo са идеалният подарък за хората около нас, които не могат да живеят без музика.

Често изборът на подаръци за Коледа е толкова труден, че в крайна сметка най-светлият празник се превръща в бреме, от което нямаме търпение да се отървем. Това, обаче, не трябва да е така. Достатъчно е да помислим известно време за това какво харесват нашите близки, за да се спрем на подходящ подарък.

Ако търсите подарък на някой любим ваш човек, който си пада по музиката, то имаме идеално предложение за вас – слушалките Revo. Вашият приятел или любим със сигурност слуша музика на смартфона или плейъра си, докато ходи на работа, училище или университет – но имате ли представа дали се наслаждава на качествен звук? В зависимост от това колко голям меломан е, можете да прецените дали е инвестирал парите си в добри слушалки. Ако, обаче, търсите подарък на човек, който наистина обича музиката, но не обръща особено внимание на техническите характеристики на един продукт (или просто ползва слушалките, с които е купил телефона си), изберете Revo – така ще му направите наистина добра услуга, гарантирайки му максимално качествено слушане на любимата му музика.

Revo J71 могат да бъдат купени в магазините на Revo в три цвята: Denim Blue (синьо), Monster Green (зелено) и Pearl White (бяло). Ако търсите подарък за жена, може би е най-удачно да изберете белия вариант, тъй като е най-универсален. Зеленият и синият цвят са подходящи за тийнейджъри, хора, занимаващи се със спорт или просто такива, които си падат по ярките багри.

Единственото, което трябва да направите е да изберете цвета. Revo са се погрижили да оборудват слушалките с всичко необходимо: от ергономични възглавнички за ухото и не заплитащ се кабел, до вграден микрофон, който ще позволи на приятеля или любимия ви човек да отговаря на обаждания, докато шофира или е в движение. Но най-важното: с Revo J71 ще подарите на този специален за вас човек един наистина качествен продукт, който възпроизвежда всеки тон и бийт в една песен – точно така, както звучи в звукозаписното студио.

И накрая, изоборът на Revo J71 за коледен подарък няма да се отрази пагубно върху празничния ви бюджет. С цена от 19 лева, слушалките са един от най-достъпните и качествени модели, които изобщо можете да намерите на пазара. Сещате ли се за още свои приятели, които обичат музиката? Е, с Revo J71 изборът на коледен подарък никога не е бил по-лесен!




Смартфони

Таблети