Най-достъпните подаръци за Свети Валентин


06.02.2015 | прочетено: 1220 | категория: Новини
етикети: подаръци за свети валентин за мъже, подаръци за свети валентин за момче, подаръци за свети валентин за момиче, слушалки с микрофон

Остават броени дни до Свети Валентин и ако още не сте измислили с какво да изненадате половинката си, крайно време е да го направите! Не се притеснявайте: няма нужда да инвестирате цялата си заплата в някой твърде скъп подарък, достатъчно е да добавите към хубавата вечеря и бутилката добро вино нещо малко, но специално.

Тук ще ви дадем няколко добри предложения за подаръци, които неминуемо ще зарадват любимия ви човек, особено ако е почитател на музиката! Слушалките на Revo са едни от най-достъпните и същевременно качествени подаръци, с които можете да дарите мъжа или жената на своя живот на Свети Валентин. Изберете някоя романтична песен, свържете ги със смартфона или таблета си и ги тествайте заедно още в празничната вечер.

 

Revo J71 whiteRevo J71 Pearl White – с нежнобелия си цвят, това са перфектните слушалки за жена, но и защо не за падащ си по минималистичния дизайн мъж. Revo J71 Pearl White, с вграден микрофон, обхващат честотен диапазон от 20Hz-20KHz и осигуряват максимална мощност от 10mW. 1,2-метровият им кабел е достатъчно дълъг, за да можем да слушаме музика удобно с телефон в джоба.

 

Revo J71 blue

Revo J71 Denim Blue – качествени слушалки в син цвят са идеални за уверения в себе си мъж или дръзката жена. 1,2-метровият им кабел ги прави отлични за спорт, а вграденият микрофон позволява безопасно водене на разговори по време на шофиране. 8-милиметровите слушалки обхващат честотен диапазон от 20Hz-20KHz и осигуряват максимална мощност от 10mW.

 

Revo J71 greenRevo J71 Monster Green – атрактивни слушалки за всички, които обичат да бъдат забелязвани! Яркозелените слушалки с диаметър 8 милиметра шпули се перфектни за спорт, като 1,2-метровият им кабел е направен така, че да не се оплита в чантата ни. Revo J71 Monster Green позволяват слушане на музика с максимална мощност от 10mW и честотен обхват от 20Hz-20KHz.

 

Revo J103 greenRevo J103 Lime Green – предлагащи комбинацията от звук със студийно качество и съвсем достъпна цена, тези лимонено-зелени слушалки ни позволяват да слушаме музика с високо качество и максимална мощност от 10mW. Имат 10-милиметрови шпули и 1-метров кабел.

 

Revo J103 redRevo J103 Dragon Red – дръзки и ергономични, те ни стимулират да се движим и радваме на живота с яркия си „драконово” червен цвят. 10-милиметровите слушалки доставят качествен звук с честотен диапазон от 20Hz-20KHz. Разполагат с 1-метров кабел и вграден микрофон за hands free разговори.

 

Revo J103 blueRevo J103 Sky Blue – слушалки за мечтатели! Небесносините 10-милиметрови слушалки Revo J103 Sky Blue ни позволяват да се потопим напълно в любимата си музика, доставяйки ни звук с максимална мощност от 10mW. Вграденият микрофон обещава, че ще можете да говорите с любимия си човек дори когато шофира или прави нещо друго.

 

Revo j65Revo J65 – перфектният подарък за меломаните, които искат да пренесат звука от музикалния клуб вкъщи или на улицата, на път за работа. Стерео слушалките са с диаметър 40 милиметра и осигуряват звук с максимална мощност от 30mW в честотния диапазон 20Hz-20KHz. Разполагат с еднометров кабел и 2V-ов микрофон с честотен диапазон от 100Hz~10KHz.




Смартфони

Таблети