Смартфони и таблети с 14% отстъпка за Свети Валентин


09.02.2015 | прочетено: 1017 | категория: Новини
етикети: промоция на слушалки, подарък за Свети Валентин

Остава само една работна седмица до празника на любовта – Свети Валентин! Избрахте ли вече подарък за вашата половинка? Така си и мислехме. Изборът на подходящ подарък за Свети Валентин може да се окаже доста труден, особено като се вземат предвид фактори като липса на време или ограничени средства.

Ние от Revo, обаче, искаме да ви улесним максимално, ето защо от 07.02. до 15.02 включително, ви предлагаме 14% отстъпка при покупката на смартфон, таблет или слушалки. Промоцията е валидна независимо дали ще предпочетете да купите избрания от вас продукт онлайн или в търговските обекти Paradise Mall и Sofia Ring Mall.

Чудите се какво точно да изберете? Улесняваме ви с това, че предлагаме всичко, от което може да се нуждае един съвременен човек. В портфолиото ни присъстват няколко модела телефони с две SIM карти, като четириядрените смартфони Revo Joy и Revo Plus R455 с големия си 5,5-инчов екран, както и осемядреният смартфон Revo Master K850 Octacore KitKat. Общото между трите смартфона е, че комбинират перфектните си спецификации с изключително изгодна цена, която тази седмица е дори още по-вълнуваща!

Търсите по-скоро таблет? Тук изборът е още по-голям! Предлагаме невероятен избор от 7-инчови таблети на промоция с невероятни екрани, подходящи за гледане  на филми, за игра или за четене на книги като двуядрения таблет Revo MM783 3G, четириядрения RevoPad MS760, двуядрения Revo MM781 3G, двуядрения Revo T738 3G, четириядрения  Revo T831 3G както и най-тънкия четириядрен 7-инчов таблет на пазара RevoPad N7 Mini S. А може би искате таблет с 8-инчов екран? Ще го намерите в лицето на мощния и красив Revo T882 3G с четириядрен процесор.

И накрая, няма нищо по-хубаво от това да комбинирате избрания таблет с подходящи слушалки. В каталога на Revo ще откриете страхотни модели слушалки за телефон и таблет на промоционални цени, като всички те разполагат с вграден микрофон за водене на hands free разговори. Гмурнете се в морето от чист кристален звук и невероятни цветове с моделите Revo J71 (в бяло, синьо и зелено), Revo J103 (в синьо, зелено и червено) и големите Revo J65.

Бъдете сигурни, че какъвто и подарък да изберете, лицето на вашата половинка ще засияе от любов и щастие в празничната вечер.




Смартфони

Таблети