Технологични подаръци за Свети Валентин 2015


10.02.2015 | прочетено: 1280 | категория: Новини
етикети: подарък за Свети Валентин, Свети Валентин

14 февруари – Денят на влюбените – наближава с пълна сила! Готови ли сте вече с подаръка за любимата си жена или любимият мъж? Ако още не сте направили избор, то не се притеснявайте: всъщност, имате време до самия празник, за да се възползвате от нашата специална промоция за Свети Валентин, валидна до 15.02: 14% отстъпка на всички смартфони и таблети от портфолиото на Revo!

Поръчайте перфектния технологичен подарък за вашата половинка от комфорта на компютъра си или лично, в магазините ни в Paradise Mall и Sofia Ring Mall и бъдете сигурни, че нощта на 14 февруари ще се превърне в един незабравим романтичен спомен както за любимия или любимата, така, разбира се, и за вас самите.

Докажете, че най-романтичният подарък всъщност е практичният – този, който ще продължи да радва вашата половинка дълги месеци след празничния ден. Нещо повече, ще помогне на любимия ви човек не само да върши работата си по-бързо и приятно, но и постоянно да бъде във връзка с вас, дори когато е далеч, било то със споделяне на снимки или видео.

Ето какво бихме препоръчали за специалния човек във вашия живот:

Смартфони:

Четириядрен смартфон Revo Joy: 4,5-инчов смартфон с две SIM карти, с който недвусмислено ще кажете на своята половинка, че тя е „радостта” на вашия живот.

Четириядрен смартфон Revo Plus R455: невероятен  подарък за жена или мъж, които обичат стилните и качествени технологични джаджи. 5,5-инчовият смартфон е идеален и за почитателите на селфи снимките и мобилната фотография изобщо с двете си камери: задна 13-мегапикселова и предна 5-мегапикселова.

Осемядрен смартфон Revo Master K850 Octacore KitKat: най-мощният смартфон на Revo е това, което любимият ви човек наистина заслужава: ярък 5-инчов екран, високопроизводителен процесор MediaTek MT6592 и възможност за използване на две SIM карти.Смартфони Revo

Таблети:

Двуядрен таблет Revo MM783 3G: 7-инчовият таблет ще зарадва както жената, така и мъжа с невероятната комбинация от двуядрен процесор, две камери и отлични възможности за забавление!

Четириядрен таблет RevoPad MS760: този 7-инчов стилен таблет е за мъжа или жената до вас, които оценяват високо комбинацията от добър външен вид и отлични възможности както за работа, така и за игра и забавление.

Двуядрен таблет Revo MM781 3G: перфектен подарък, който ще облагодетелства и двамата: 7-инчовият 3G таблет ще позволи на двамата влюбени да осъществяват връзка дори, когато са далеч един от друг.

Двуядрен таблет Revo T738 3G: две камери – задна 2-мегапикселова  и предна 0,3-мегапикселова – правят 7-инчовия Revo T738 3G идеален подарък за вашата половинка, с който ще можете заедно да запечатвате най-съкровените си мигове заедно и да ги превръщате в сладки спомени.

Четириядрен таблет Revo T831 3G: избирайки 7-инчовия Revo T831 3G, вие подарявате на своята половинка един от най-елегантните и добри таблети на пазара, комбиниращ мощен процесор, две камери и страхотен екран и който любимият човек до вас ще получи в стилен кожен калъф.

Четириядрен таблет RevoPad N7 Mini S: перфектен подарък за жена, но защо не и за модерен мъж? Най-тънкият 7-инчов таблет на българския пазар ще се побере без проблем в дамската чанта и ще дари половинката ви с безкрайни възможности за забавление навсякъде и по всяко време.

Четириядрен таблет Revo T882 3G: мислите, че любимият ви човек заслужава най-най-доброто: тогава 8-инчовият Revo T882 3G е това, което му трябва: голям качествен LCD екран, две камери, 8GB вграден сторидж и поддръжка на Wi-Fi, Bluetooth и GPS.

Таблети Revo

Слушалки:

Revo J71 Pearl White – нежно белият цвят на тези качествени слушалки с вграден микрофон ги прави идеален подарък за любимата ви жена.

Revo J71 Denim Blue – ярък цвят, не оплитащ се кабел с дължина 1,2 метра и честотен обхват от 20Hz-20KHz: това е перфектен избор за подарък на вашата, обичаща спорта, половинка.

Revo J71 Monster Green – 8-милиметровите слушалки правят деня ни по-свеж дори само с искрящия си зелен цвят и ни потапят в магията на музиката с максималната си мощност от 10mW.Слушалки Revo

Revo J103 Lime Green – подарете на мъжа или жената до себе си слушалки, гарантиращи студийно качество, които са толкова достъпни, че ще ви останат пари дори да си купите билет за концерт на любимия си изпълнител!

Revo J103 Dragon Red – червеното е цвета на любовта и страстта, така че няма да сгрешите ако подарите тези стилни и качествени слушалки на човека до вас. Моделът е перфектен както за силния мъж, така и за провокативната жена!

Revo J103 Sky Blue – сините слушалки ще накарат половинката ви да се почувства така сякаш лети в облаците потопена в любимата си музика!

Revo J65 – ако любимия ми човек наистина не може да живее без музика, не правете компромис! Изберете най-мощния и качествен модел в портфолиото на Revo – големите 40-милиметрови Revo J65, които ще накарат половинката ви да се чувства така все едно е на концерт на любимите си изпълнители – навсякъде и по всяко време.




Смартфони

Таблети