Разширяване на възможностите за мултитаскинг с Toucher Pro


09.03.2015 | прочетено: 692 | категория: Приложения за Android
етикети: безплатно, интересни приложения, android

„Мултитаскинг” или вършенето на няколко неща едновременно спокойно може да бъде наградено с титлата „умението на 21 век”. Действително, днес почти всеки от нас, който притежава смартфон или таблет, върши по две или повече дейности едновременно, без дори да се замисля за това.

Възможностите за мултитаскинг в една мобилна операционна система са обусловени най-вече от разположението на иконите по основния екран. Колкото по-наблизо са едно до друго приложенията, които най-често използваме, толкова по-лесно е превключването между тях. За прехода от едно приложение към друго спомагат и отделни инструменти или услуги. Днес ще поговорим за една от тях – Toucher Pro.

Нека елементът „Pro” в името на това приложение не ви смущава – то е напълно безплатно. Според създателите на услугата GO Launcher EX, това е най-бързият и най-лесният начин да персонализираме екрана на своето Android устройство с цел повишаване на възможностите за мултитаскинг. Благодарение на Toucher Pro превключването между различни задачи се осъществява само с едно натискане по екрана.

След изтегляне, Toucher Pro ни позволява да изберем тема за своя екран. Когато го направим (имаме избор между поне дванайсет теми), на пръв поглед промяна няма: екранът на нашия смартфон или таблет изглежда точно така, както и преди. Ако се вгледаме, обаче, ще видим малък кръг, който преди това не е присъствал. Натиснем ли го, екранът ще придобие изгледа, който сме избрали предварително и ще покаже няколко икони даващи директен достъп до любимите ни приложения, до заглавния екран, до заключващия екран и до системните настройки (за Wi-Fi или Bluetooth, например). Накратко казано: до всички най-важни места, които посещаваме всекидневно в мобилните си устройства.

Toucher Pro предлага най-различни видове теми, които би трябвало да задоволят всякакви хора. Има дори тема, която имитира iOS 7, за тези, които искат да обединят света на Android с този на платформата на Apple. Освен с големия избор, приложението прави много добро впечатление и с многобройните си настройки и с това, че предлага теми, адаптирани специално за по-големия екран на таблетите.

Хубавото на това приложение е, че предлага пълна персонализация. За вас най-важно е бързо на проверите прогнозата за времето или, може би, да активирате фенерчето? Каквото и да правите най-често на телефона си, можете да се възползвате от възможността, която Toucher Pro ви дава, да го поставите на преден план за супер бърз достъп. Налице са шорткътове за 19 системни настройки, сред които WIFI, GPS, Bluetooth или контролиране на силата на звука.

Ако искате да ускорите още повече работата на телефона или таблета си, а аналогично и вашата собствена, не се колебайте да пробвате Toucher Pro. Приложението е съвместимо с всяко мобилно устройство използващо поне версия 2.1 на Android.




Смартфони

Таблети