Inbox by Gmail вече позволява лесното споделяне на информация за пътуване със семейството и приятелите


25.01.2016 | прочетено: 332 | категория: Приложения за Android
етикети: gmail за андроид, gmail

Една от най-интересните и полезни функции в приложението Inbox by Gmail се нарича Trip Bundles. Тази услуга ни позволява да подредим в горната част на входящата си кутия цялата информация свързана с някое наше предстоящо пътуване, така че да не ни се налага да я търсим дълго време. Единственото нещо, което липсваше е начин за споделяне на тази информация с други хора.

Е, това вече е факт. Последната версия на Inbox by Gmail ни позволява да споделяме всичката информация за планираното ни пътуване със семейството и с приятелите ни, при това само с едно натискане. Нововъведението със сигурност ще направи приложението много по-привлекателно за хилядите хора по света, които често пътуват, било то по работа или за развлечение.

Освен с бутона за споделяне на данните за пътуванията ни, Trip Bundles се сдоби и с възможност за добавяне на имейли към дадено пътуване – нещо, което потребителите на услугата от доста време се надяваха да получат. Накрая, но не на последно място, Inbox by Gmail подобри системата си за прикачени файлове, като сега ни позволява бърз достъп до последните ни снимки, както и прикачване на няколко снимки едновременно.




Смартфони

Таблети