10 безплатни приложения за фото колажи


26.01.2016 | прочетено: 27312 | категория: Приложения за Android
етикети: приложения за обработване на снимки, обработка на снимки в андроид, безплатно, мобилни приложения

Човекът решил, че интегрирането на камера в мобилен телефон е добра идея едва ли е предполагал каква революция ще предизвика хрумването му. Днес почти всеки човек разполага с телефон способен да прави снимки, което обяснява и огромното количество фотографии, с което ни обсипват социалните мрежи. В подобно море от изображения е трудно да изпъкнем – снимките ни трябва да бъдат наистина интересни, да да привлекат нечие око. Представяме ви 10 приложения за Android, с които можете да предадете наистина уникален вид на фотографиите си.

  1. Layout from Instagram: Collage

Instagram е най-голямото име в сферата на мобилната фотография и услугата им Collage предлага един от най-лесните начини за създаване на колаж от различни наши фотографии или за обединяването на снимки заснети преди време с други направени в момента.

  1. Photo Grid – Collage Maker

Това приложение ни позволява не само да правим колажи, съединявайки различни фотографии, но и да украсяваме снимките си със стикери и текст или да променяме вида им с помощта на филтри.

  1. Photo Collage Editor

Photo Collage Editor дава достъп до галерия съдържаща над 120 различни рамки за снимки, множество стикери и най-разнообразни изображения за заден фон. Разбира се, позволява и добавянето на текст към снимки.

  1. Pic Collage

Над 100 милиона потребители от цял свят използват това приложение, за да комбинират не само снимки, но и YouTube видеоклипове, както и да получат достъп до десетки забавни шрифтове, стикери и интересни „изрезки“, които наистина ще направят снимките ви уникални.

  1. Retrica

Фотографско приложение номер едно в 65 страни по света, включително Англия, Италия и Испания. Retrica безспорно е най-добрата алтернатива на Instagram, екипирана с над 100 филтъра и повече от 20 шаблона. Запазената й марка, разбира се, е придаването на носталгичен ретро вид на снимките ни.

  1. Pic Stitch - #1 Collage Maker

Как може една единствена снимка да разкаже история? Много просто – като се превърне в мрежа от различни свързани по някакъв начин изображения. Това приложение ще ви помогне бързо и лесно да комбинирате няколко снимки в една, за да ги накарате наистина да „проговорят“.

  1. FotoRus

Освен десетки филтри, шаблони и стикери, това приложение разполага и с опции за лесно създаване и обработване на професионално изглеждащи селфита.

  1. Photo Collage Maker

Наистина лесна за използване услуга, която поддържа над 100 шаблона за колажи, над 100 стикера, над 55 различни текстови шрифта и десетки изображения за поставяне на заден фон.

  1. Photo Collage – InstaMag

Това приложение ще ви откаже завинаги от купуването на картички или изпращането на създадени от някой друг електронни картички. Защо да ползвате идеите на нечий друг, когато съвсем лесно можете да създадете интересен колаж от снимки и да го придружите със свой собствен поздрав за любимия човек или приятелите ви?

  1. Photo Collage Maker

Това, което прави тази услуга по-добра от повечето подобни е съвършено лесния за навигация интерфейс и изчистения дизайн. С Photo Collage Maker можете да създадете забавен колаж само за няколко минути и моментално да го споделите с любимите си хора.




Смартфони

Таблети