Седем приложения, с които да направите снимките си впечатляващи


05.08.2015 | прочетено: 3164 | категория: Приложения за Android
етикети: приложения за обработване на снимки, обработка на снимки в андроид, приложения за android

Вградените камери в смартфоните и таблетите използващи Android могат да бъдат изключително добри, с качество съпоставимо или дори надминаващо това на някои самостоятелни цифрови фотоапарати. Получените снимки, следователно, нямат нужда от допълнителна обработка. Ако, обаче, искаме да им придадем специфичен вид или да добавим към тях някакви нови интересни елементи, ще имаме нужда от допълнителен софтуер. Предлагаме ви седемте най-добри приложения за обработка на снимки, които можете да изтеглите веднага от Google Play.

  1. Instagram

Instagram едва ли има нужда от представяне. Приложението предлага един от най-лесните и приятни начини за заснемане на изображения, които след това могат да бъдат трансформирани до неузнаваемост. Освен софтуер за обработка и снимане, Instagram е и силна социална мрежа използвана от над 300 милиони души по света, включително много знаменитости от света на модата и шоу бизнеса.

  1. PicsArt Photo Studio

Приложението осигурява богат набор от стотици инструменти за обработка на снимки и създаване на фото колажи и дигитални рисунки. Позволява използването на филтри и ефекти за дръзка трансформация на изображенията, както и добавянето на текст, стикери или други изображения към заснетите с телефона или таблета ни снимки.

  1. VSCO Cam®

Тази услуга се ползва не само от любители на мобилната фотография, но и от хора от цял свят занимаващи се професионално в тази сфера. В раздела VSCO Journal, например, по всяко време могат да се намерят селекции на вдъхновяващи изображения създадени с помощта на приложението. Иначе, то разполага с всички стандартни инструменти за обработка и позволява бързо постигане на желания резултат.

  1. Aillis

Aillis е новото име на приложението, което преди бе познато като LINE camera. Услугата е подходяща за любителите на селфитата с вградената си технология за създаване на възможно най-атрактивен и добре изглеждащ автопортрет. Aillis разполага с различни режими за снимане и филтри за пост-обработка, позволява създаването на колажи и предлага над 20 хиляди стикера, които да добавим към готовите си изображения.

  1. Photo Editor Pro

Photo Editor Pro е лесна за използване услуга, която ще позволи на всеки да подобри снимките си, дори ако никога преди това не се е занимавал с фото обработка. Приложението разполага с опция, която с еднократно натискане автоматично подобрява вида на изображенията ни. Налице е и цял арсенал от инструменти за обработка и настройване на цветовете, както и игра с фокуса (Tilt Shift).

  1. Pixlr – Free Photo Editor

Приложението предлага 2 милиона комбинации от различни инструменти за лесно постигане на желания образ. След създаване на акаунт, всеки потребител може да отключи и интересни функции като създаване на двойни експонации (сливане на две изображения едно върху друго) и Автоматичен контраст. Хубавото на услугата е, че ни позволява да преглеждаме различните филтри и ефекти в реално време през камерата, още преди да сме заснели снимка. Разполага и с полезни инструменти за премахване на червени очи и избелване на зъби за още по-атрактивни портрети.

  1. Adobe Photoshop Express

Adobe Photoshop е име превърнало се в нарицателно в сферата на обработката на фотографии. Това приложение е създадено специално за Android и за разлика от сложната уеб услуга позволява на всеки да подобрява мобилните си снимки бързо и лесно. Разполага с мощен енджин за рендване, който позволява обработването дори на големи файлове като панорамните изображения и поддържа разглеждането и обработването на снимки заснети в RAW формат.




Смартфони

Таблети