С Google Keep вече можем да рисуваме върху бележките си


23.11.2015 | прочетено: 351 | категория: Приложения за Android
етикети: създаване на бележки в андроид, google keep, приложения за android

Google Keep безспорно е една от най-добрите услуги за водене на бележки в смартфона или таблета. Приложението е дигитален еквивалент на малките листчета, които лепим на вратата на хладилника или по работното си бюро и които ни подсказват за важните неща, които трябва да свършим през деня.

По принцип Google Keep позволява създаването на четири вида бележки: обикновени бележки съдържащи само текст, списъци, бележки придружени от фотографии и гласови бележки. Отскоро, обаче, услугата предоставя още една интересна функция – свободно рисуване върху бележки. Натискайки върху новата икона (с вид на молив), която се намира в горната дясна част на интерфейса на Keep, можем с движение на пръста по екрана да рисуваме или пишем каквото си поискаме в една бележка, независимо дали тя е текстова или визуална.

Ъпдейтът, който направи новата функция възможна, вероятно вече е достигнал всички съществуващи потребители на Keep. Тези от вас, които още не са пробвали услугата, могат още сега да си изтеглят последната й версия от магазина за приложения Google Play.




Смартфони

Таблети