Как да инсталираме Tango


04.12.2014 | прочетено: 1527 | категория: Приложения за Android
етикети: приложения за смартфон

Приложението Tango ни позволява да общуваме непрекъснато с близките си, без да плащаме нищо.

В обширния свят на мобилните услуги позволяващи безплатно изпращане на съобщения, едно име се откроява доста ярко – това на Tango. Едноименното приложение за смартфони и таблети ни позволява да изпращаме текстови съобщения, да провеждаме видео или гласови разговори, да споделяме снимки, да се запознаваме с нови хора, да играем игри и дори да пращаме музикални съобщения благодарение на интеграцията на Spotify.

Най-добрата новина е, че всичко описано по-горе е напълно безплатно, независимо дали общуваме с човек, който е от същия град или с някого, който живее на другия край на света. Съобщенията и разговорите не се причисляват към месечната ни сметка, макар че изглеждат точно като типичните услуги, които ползваме в телефона си. Единственото условие е мобилното ни устройство да поддържа 3G или 4G мрежи и/или Wi-Fi.

Tango до голяма степен напомня на социални мрежи като Facebook в това, че ни позволява да персонализираме профила си, да споделяме и коментираме снимки, да намираме хора, които вероятно познаваме и да се забавляваме, било то с игри или гледане на видео. Неслучайно заради многобройните си функции, приложението грабна две награди през 2013 година – за най-добро приложение за комуникация (на наградите Appy), за най-добро приложение за писане на съобщения (изборът на читателите в рамките на наградите на сайта About.com) – и попадна в списъка със задължителни приложения на Verizon Wireless.

Ако вече сте се убедили, че Tango си заслужава, ето какво трябва да направите, за да го инсталирате на своя Revo телефон или таблет:

  1. Влезте в магазина за приложения за Android „Google Play” от мобилното си устройство и изпишете името Tango в търсачката. Официалното приложение трябва да е първият или поне сред първите резултати. Намерете го, натиснете го и започнете да го теглите.
  2. Щом Tango се изтегли, натиснете бутона Install, за да го инсталирате в смартфона или таблета.
  3. Ще се появи екран с описание на всички правомощия, които трябва да дадете на Tango, за да се инсталира в мобилното ви устройство. Прочетете ги внимателно и ако сте съгласни и готови да го инсталирате, натиснете Accept & download.
  4. Tango бързо ще се инсталира на телефона или таблета ви. Щом инсталацията приключи, ще можете да отворите приложението или от чекмеджето с приложения в мобилното ви устройство или директно от хоум екрана, където ще е застанала иконата му.

Приятно ползване!




Смартфони

Таблети