Най-популярните безплатни игри за Android


08.03.2016 | прочетено: 1772 | категория: Приложения за Android
етикети: безплатни игри за андроид

Скучно ви е, не знаете с какво да се занимавате и единственото технологично устройство около вас е телефонът или таблетът ви? Не се притеснявайте – точно то може да ви помогне да убиете времето прекарано в градския транспорт или в чакане пред някое гише и административен офис.

В този материал ще ви представим десет страхотни игри за Android, които са напълно безплатни. Единственото нещо, което трябва да направите е да влезете в Google Play и да ги инсталирате на мобилното си устройство. Оттук нататък остава само да ви пожелаем приятни забавления. Ето и десетте заглавия, които са най-популярни сред Андроид потребителите:

  1. Asphalt 8: Airborne

Една от най-добрите състезателни игри в Google Play! Играйте сами или се свържете с интернет и предизвикайте приятелите си в мултиплейър режима.

  1. Dumb Ways to Die

На български заглавието на играта се превежда като „Тъпи начини да умреш” и дори само то е знак, че ви предстоят стотици трагикомични забавления. Опитайте се да спасите симпатичния си герой от ръцете на абсурдната смърт и не забравяйте, че имате само три неуспешни опита.

  1. Dead Trigger 2

Шутър от първо лице. Зомби апокалипсис. Ако тези две словосъчетания ви въодушевяват, то не се колебайте, а изтеглете тази изпълнена с екшън игра на своето мобилно устройство.

  1. Dots

Простите игри по правило са най-заразителни и Dots е великолепен пример за това. Единственото, което трябва да правите тук е да свързвате точките с един и същи цвят. Звучи лесно? Само пробвайте.

  1. Dungeon Hunter 4

Тази фентъзи игра ви прекарва през първоначална тренировка, след която вече сте готови да се състезавате с други играчи онлайн. Можете и да създавате екипи с приятелите си и заедно да побеждавате врага.

  1. Galaxy on Fire 2

Галактиката е под прицел и вие трябва да се погрижите за нея! Ако сте любители на научната фантастика, то тази игра ще ви примами с невероятни задачи като гонене на космически пирати или сондиране на астероиди!

  1. Plague Inc.

Наистина оригинална игра за феновете на черния хумор. Целта ви тук е да създадете и разпространите по цял свят смъртоносен вирус, като внимавате светът да не се опита да ви отговори с мощен антидот.

  1. Plants vs. Zombies 2

Тази игра едва ли има нужда от представяне. Ако още не сте я инсталирали в мобилното си устройство, то направете го, за да разберете за какво е целият този шум.

  1. Spaceteam

Spaceteam е най-социалната игра в днешната ни класация, поради простата причина, че се играе с хора застанали близо един до друг и свързали мобилните си устройства посредством Bluetooth или Wi-Fi. Целта е да предотвратите експлозия на космически кораб, като динамиката и вълнението са точно толкова реални, колкото биха били в подобна ситуация на живо.

  1. Mandala Coloring Pages

На пазара вече изобилства от книги за оцветяване за възрастни. Не си харчете парите, обаче. Инсталирайте Mandala Coloring Pages на своя телефон или още по-добре – на таблета си, и оцветявайте дигитално десетките мандали, осигурявайки си не само забавно, но и отпускащо прекарване на свободното време.




Смартфони

Таблети