Най-предпочитаните музикални плейъри за Android


28.08.2015 | прочетено: 5378 | категория: Приложения за Android
етикети: слушане на музика в андроид, музикални плейъри за андроид, приложения за смартфон

Ако сте истински ценител на музиката, то вероятно сте оборудвали дома си с възможно най-качествената аудио техника. И макар смартфонът или таблетът ви да не са предназначени главно за възпроизвеждане на музика, със сигурност знаете, че те могат да доставят наистина добър звук, когато към тях са свързани подходящи слушалки или говорители.

Всяко мобилно устройство с Андроид разполага с вграден музикален плейър. Ако, обаче, той не може да задоволи потребностите ви, съветваме ви да изберете външен плейър с повече възможности. Тук ви представяме пет музикални плейъра за истински ценители, които можете да изтеглите още сега от Google Play.

Poweramp Music Player (Trial)

Музикалният плейър поддържа всички популярни музикални формати, включително flac. Разполага с десет еквалайзера, може да показва текстовете на песните, докато ги слушате и позволява фина настройка на еквалайзерът. Може да променя облика си с помощта на голям брой скинове налични в Google Play. Обърнете внимание, че приложението е само пробна версия, безплатна само в първите 15 дни.

Music Player

Елегантен и лек музикален плейър с изчистен дизайн. Поддържа всички популярни формати, подрежда песните по изпълнител, албум, списъци с песни и други, като така ги прави по-лесни за търсене и, разбира се, позволява създаването на колкото поискаме плейлистове.

MP3 Player

Тази услуга ни позволява не само да слушаме, но и да изрязваме части от песни със съответния вграден инструмент за рязане. Поддържа почти всички популярни формати и позволява фина настройка на баса и сопраното. Разполага дори със специален таймер, който ни приспива лесно с пускане на приятна и успокояваща мелодия.

Equalizer Music Player

Освен музика този плейър възпроизвежда и видео, като обещава да подобри вградените аудио възможности на мобилното ни устройство. Позволява фина ръчна настройка на качеството на звука и поддържа по-голямата част от популярните в момента музикални формати. Осигурява перфектен и поглъщащ звук с вградената 3D Surround Sound технология.

Music Player: Rocket Player

Този плейър също възпроизвежда музика, видео и подкастове. Изключително интуитивен за управление, той позволява селектиране на няколко песни наведнъж с цел последователно пускане, поддържа технологията Chromecast, показва текстовете на песните, докато ги слушаме и също като MP3 Player може да ни приспива с успокояващи мелодии.




Смартфони

Таблети