Модифицирайте гласа си и се забавлявайте с Андроид


20.08.2015 | прочетено: 745 | категория: Приложения за Android
етикети: модифициране на гласа в андроид, приложения за смартфон

Без забавления животът ни се оцветява в сиви нюанси и, да си признаем, губи целия си смисъл. Проучвания са доказали, че смехът е здравословен, затова погрижете се за физическото и душевното си благополучие и си доставяйте ежедневна порция забавления.

В настоящия материал ще ви представим три страхотни приложения за Android, с които можете да модифицирате гласа си и след това да изпратите на приятелите си забавни съобщения, с които да ги разсмеете. И трите услуги са напълно безплатни и могат да се изтеглят на смартфона или таблета ви от Google Play.

Helium Voice Changer

Helium Voice ChangerЧували ли сте гласа си след вдишване на хелий? Няма нужда да търсите от специалните балони: Helium Voice Changer ви позволява да придадете на гласа си писклив тон и след това да запишете гласово или видео съобщение за някой свой близък или приятел. Приложението предлага няколко вида глас: на катеричок (като от филма „Алвин и катеричоците”), на робот, на пиян човек и други.

Voice Changer

Voice ChangerТова лесно за използване приложение предлага десетки модификации на гласа, включително „ехо”, „чудовище”, „катеричок”, „хелий”, „извънземно”, „робот”, „смърф”, „пчеличка” и какво ли още не. Можете дори да създадете ефект от говорене под вода или по стара радио станция. Voice Changer ще предостави страхотни забавления за цялото семейство.

Voice Changer

Voice ChangerПриложението на компанията е3games предлага почти същите опции като едноименната услуга по-горе. Тук просто има малко по-различен избор от ефекти включващи освен повечето от гореизброените и неща като „глас в пещера”, забързан глас и други.




Смартфони

Таблети