Пет интересни приложения за събуждане


19.08.2015 | прочетено: 2689 | категория: Приложения за Android
етикети: аларма за андроид, аларма за събуждане за телефон, приложения за android

Събуждането рано сутрин е едно от най-омразните за почти всеки човек неща. Но не трябва да бъде. Всъщност, много често начинът, по който посрещаме новия ден определя и с какво настроение ще го прекараме. Ето защо е особено важно да се опитаме да се събуждаме с усмивка и приятни мисли. Предлагаме ви пет безплатни приложения за Android, които ще ви помогнат да постигнете това.

Alarm Clock Xtreme Free +Timer

al1Никой не обича пронизителните аларми. Ето защо това приложение започва да ни събужда със съвсем лек и приятен звук и след това, ако не изключим алармата, постепенно го увеличава. Услугата предлага и забавна опция, която прави временното приспиване на алармата много трудно – по този начин ние напрягаме ума си и сами подпомагаме достигането си до будно състояние.

My Alarm Clock Free

My Alarm Clock FreeТова приложение не само ни събужда с приятни звуци, но поддържа и „приспивен таймер”, който ни помага да заспим вечер на фона на бял шум. Хубавото на тази услуга е, че алармата се активира дори самото приложение да не е отворено – по този начин пестим батерията на смартфона си. Бонус е и вграденото фенерче за хора, които се събуждат наистина рано.

Alarm Clock

Alarm ClockТова приложение е подходящо за хора, които често пътуват на големи разстояния, тъй като автоматично настройва часа ни за събуждане според часовата зона, в която се намираме. Минималистична и изключително лека, услугата прави добро впечатление и с това, че предлага нативна поддръжка и за таблет.

Timely Alarm Clock

Timely Alarm ClockПриложението цели да ни събуди по най-приятния възможен начин с вградените си специално обработени и висококачествени звуци. Услугата е толкова интелигентна, че разбира кога сме вдигнали телефона си и автоматично намалява звука на алармата. Подобно на  Alarm Clock Xtreme Free +Timer ни дава възможността да правим приспиването на алармата предизвикателно и, следователно, събуждането си по-ефективно.

Digital Alarm Clock

Digital Alarm ClockПриложението ни дава възможността автоматично да настроим определена мелодия за работните дни и друга – за почивните. Разполага с опция наречена „говорещ часовник”, която ни позволява да чуем съобщение за това колко е часа само с едно натискане на бутона – особено полезна функция при случайно събуждане в малките часове.




Смартфони

Таблети