Най-популярните приложения за камера


04.02.2016 | прочетено: 5921 | категория: Приложения за Android
етикети: приложения камера андроид, приложения за снимки, приложения за правене на снимки андроид, интересни приложения за Android

Вашият смартфон или таблет с Android е пристигнал до вас с предварително инсталирано приложение за правене на снимки. Това, обаче, съвсем не означава, че сте ограничени само до него. В Google Play се предлагат стотици приложения за камера, които разполагат с повече, а понякога и с уникални инструменти, с чиято помощ можете да постигнете точно този фотографски ефект, който желаете.

Ето десетте най-популярни приложения за правене на снимки с Android телефон или таблет:

  1. Retrica

Retrica предлага неограничен избор от филтри, планове за снимки и инструменти за редактиране и споделяне (включително тайно споделяне). Запазената й марка, разбира се, е придаването на носталгичен ретро вид на фотографиите ни.

  1. Selfie Camera -Facial Beauty-

Тази услуга често наричат „най-доброто приложение за селфи”. Приложението е пълно с филтри, с които да направите така, че да изглеждате зашеметяващо на своето селфи.

  1. HD Camera for Android

Приложението поддържа три режима на снимане: неподвижни изображения, видео и панорамни снимки и позволява фина настройка на баланса на бялото, експозицията и други елементи.

  1. Camera360 - Funny Stickers

Наистина забавно приложения с вградена технология за разпознаване на лица, с чиято помощ можем да лепим върху снимките си най-различни забавни стикери на точните места: бради, уши, сълзи и каквото още ви хрумне.

  1. Candy Camera

Това приложение комбинира функции от всички изброени по-горе, като разполага и с режим за напълно безшумно заснемане на фотографии.

  1. Photo Editor Pro

Ако телефонът ви има наистина добра камера, това приложение ще ви помогне да придадете на фотографиите си вид съпоставим с този на снимки направени с DSLR апарат.

  1. Square InstaPic No Crop Photo

Приложение, в което ще се влюбят всички хипстъри и почитатели на аналоговата естетика: правете снимки с телефона си, които изглеждат така все едно сте ги заснели през Polaroid.

  1. HD Camera Ultra

Няма човек, който да не може да се справи с това приложение – интерфейсът е така проектиран, че правенето на качествени снимки е лесно като детска игра.

  1. Camera for Android

Удобно приложение с минималистичен дизайн, което поддържа всички функции, които някога ще ви потрябват, включително възможност за добавяне на местоположение към всяка снимка.

  1. Cameringo Lite. Effects Camera

Приложение за най-големите ентусиасти на тема мобилна фотография, даващо достъп до повече от 280 филтъра и над 20 рамки, както и до пълен набор от инструменти за обработка.




Смартфони

Таблети