Три приложения, с които ще управлявате по-лесно контактите си


17.07.2015 | прочетено: 2534 | категория: Приложения за Android
етикети: приложения за управление на контакти, приложения за android

Телефоните и таблетите ни са пълни с имена на хора. Това са списъкът ни с контакти, приятелите ни в различните социални мрежи, които използваме, хората, с които си пишем имейли и така нататък. Средностатистическият собственик на смарт устройство, следователно, трябва да управлява стотици контакти – нещо, което би отнемало твърде много време, ако нямаше специални приложения за управление на контактите.

В този материал ще ви представим три приложения, които ще ви помогнат да организирате по-добре контактите в телефона или таблета си. С тяхна помощ няма да има нужда да влизате в различни менюта, за да комуникирате с близките си хора. Ще бъде достатъчно само да отворите съответното приложение. Ето и кои са те:

Contacts +

Безплатното приложение представлява едновременно телефонен указател и услуга за набиране на номера, пращане на SMS-и и създаване на резервно копие на списъка с контакти. Приложението също така има специална функция, която ни позволява да блокираме нежелани разговори с частни лица или промоутъри. Опцията за създаване на резервно копие, пък, ни позволява лесно да пренесем съществуващия си списък с контакти в ново устройство.

Contacts +

ExDialer - Dialer & Contacts

Това леко и лесно за управление приложение е пълно с най-различни бързи за въвеждане команди, които активират разнообразни функции. Приложението пази имената на всичките ни контакти и ни позволява лесно да им се обадим или да им изпратим съобщение. Имайте предвид, че след като използвате приложението в продължение на пет дни, ще ви бъде предложено да закупите платената версия. Въпреки това достъпът до функционалностите на ExDialer - Dialer & Contacts няма да бъде прекратен и ще можете да продължите да използвате trial версията.

Ex Dialer

Contacts Optimizer

Приложението е пълно с полезни функции като премахване на повтарящи се имена, намиране на „подобни” контакти, бързо триене на номера, които вече не ползвате, редактиране и форматиране на номера, добавяне на международни кодове пред номерата и други. Приложението има лесен за навигация интерфейс и е напълно безплатно.

Contacts Optimizer




Смартфони

Таблети