Най-полезните Android приложения


21.01.2016 | прочетено: 4900 | категория: Приложения за Android
етикети: интересни приложения, мобилни приложения, android

Вашият смартфон или таблет може да бъде толкова полезен, колкото са приложенията инсталирани в него. Наистина, всичко зависи от самите нас и от това с какви услуги ще оборудваме мобилното си устройство. Android винаги ни дава достъп до колекция от предварително инсталирани в телефона или таблета ни приложения, но само те не са достатъчни.

Ако наистина искате да извлечете максималното от преносимата си джаджа, разгледайте следващите десет приложения определени за най-полезните в Google Play и преценете дали действително имате нужда от тях.

  1. Flashlight HD LED

За най-полезно приложение Google Play е определил Flashlight HD LED – безплатна услуга, която, използвайки камерата на вашия смартфон, го превръща в напълно функционално фенерче.

  1. QR Code Reader

QR кодовете са навсякъде – по билбордове, по опаковките на продукти, на постери и къде ли още не. С това приложение лесно ще разбирате какво се крие зад всеки от тях.

  1. Google Handwriting Input

Google Handwriting Input ни позволява да пишем текст с пръсти или стилус, като разпознава „ръкопис” на 87 езика. Няма нужда да се ограничавате само до думи или подписи – можете спокойно да създавате и рисунки или уникални емотикони.

  1. Metal Detector

С тази услуга лесно можете да търсите метални предмети от типа на подземни тръби или дори електрически кабели в стени (за съжаление, не и злато, сребро или медни монети). Приложението използва магнитометъра в телефона ви и определя наличието на метал на базата на промяна в измерваното магнитно поле.

  1. Bubble level (Spirit Level)

Bubble level (Spirit Level) е дигитален нивелир за вашия смартфон – задръжте която и да е от четирите страни на телефона си срещу някакъв обект, за да разберете дали е поставен на равна повърхност или е леко наклонен в едната посока.

  1. Google Translate

За къде без Google Translate? В днешния свят, когато достъпът до съдържание от цял свят е толкова лесен, няма начин да останем информирани ако не се домогваме до приложения за превод. А това на Google безспорно е най-доброто.

  1. WiFi Analyzer

Това приложение разпознава всички Wi-Fi канали намиращи се близо до вас и ви показва кой е най-малко натовареният, за да се свържете именно към него.

  1. Smart Thermometer

Като използва сензора за температура вграден в смартфона ви, това приложение ви казва колко точно градуса е на мястото, където се намирате.

  1. ZEDGE™ Ringtones & Wallpapers

Zedge съдържа огромна галерия от хиляди рингтонове, тонове за известия и тапети за екрана на вашето мобилно устройство – всички напълно безплатно!

  1. Hide pictures - KeepSafe Vault

Тази полезна услуга създава дигитален сейф за вашите лични снимки и видеоклипове, достъпът до който изисква пробиването на няколко нива на сигурност. Бъдете сигурни, че никой никога няма да намери точно онези снимки, които не искате да бъдат виждани.




Смартфони

Таблети